Go to Top

VB25 Air Intake Cleaner

39_vb25Introduktion
Renseproduktet VB25 Air Intake Cleaner indeholder en meget koncentreret pakke af høj effektivt additiver der virker direkte på aflejringer, som er udvalgt for deres effektivtet og er hurtig virkende til opløsning af aflejringer som stammer fra brændstof- og olie dampe. VB25 trænger let ind i de hårde aflejringer og opløser de enkelte molekyler som fjernes af trykket fra flaskens luftstrøm og neutraliseres ved forbrændningen.

Det specielle EP (extreme pressure) smøremiddel som VB25 indeholder smøre og beskytter den rene overflade med en langtidsvirkende effekt og garantere en optimal virkning af spjæld, aksler og andre bevægelig dele længe efter rensningen.

A Benzin – Indsugnin
Med forhøjet motorgang, tømmes dåsens indhold lidt efter lidt ind i spjældhuset/manifoldet efter luftmassemåleren. Benyt den røde rør del fra applikator kittet (købes separat) til at rense besværligt tilgængelige spjældhuse.

B Diesel – Indsugning
Benyt den 3 meter lange gennemsigtige slange med den S formede del yderst og flow regulatoren fra applikator kittet (købes separat) for at opløse sod og partikler som sidder indvendigt i manifoldet. Monteres direkte ved indsugningen efter luftmassemåler, turbo og intercooler. Rens mens bilen kører på vejen med belastning. Brug evt. VB45 Extreme Cleaner til meget tilstoppede manifolde, som endnu mere effektivt opløser sod i manifoldet.

Motoren SKAL være driftvarm, og må på ingen tidspunkt tændingsbanke. Holdes omkring 3000 – 3500 omdrejninger konstant under kørsel

C Andet
Undgå lakerede flader og normale plastic materialer, VB25 bruges til at fjerne fedt, tjære, sod og partikler.
Kan ikke bruges til at rense bremseskiver da produktet indeholder EP (extreme pressure) smøremiddel og det ville reducere friktionen radikalt.

Download PDF datablad